Gebruikershandleiding

privacybeleid

Op onze site is onze doelstelling om uw winkelervaring veilig, handig en zorgvuldig te maken. Onze privacy- en beveiligingsprogramma's zorgen ervoor dat elke transactie op onze site 100% veilig en gegarandeerd is.

Welke informatie verzamelen we?
De soorten persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen, zullen afhangen van de omstandigheden van de verzameling en op het type dienst dat u van ons aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product van deze website wenst te kopen, kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, adres, afleveradres en factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.
Aangezien wij wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen voor de collectie van "gevoelige informatie", gaan wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u ons heeft verstrekt voor gebruik in overeenstemming met deze Verklaring, tenzij u ons verteld anders.
 
Hoe we informatie verzamelen
Wij verzamelen mogelijk persoonlijke gegevens over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u contact met ons opneemt over de Email, verzamelen we geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de vereiste velden invult om een transactie via deze website te vergemakkelijken.
 
Hoe gebruiken we uw persoonlijke informatie
We verzamelen over het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
Om producten te leveren die u van ons heeft besteld
Om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website te zoeken.
Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen identificeren wie de dienst gebruikt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen, helpen ons bij het ontwikkelen van een profiel van wie onze service gebruikt. Dit helpt ons bij het aanbieden van producten die passen bij de behoeften van de gebruikers van deze website.
 
Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Wij mogen uw persoonsgegevens aan derden bekendmaken voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om namens u een transactie af te ronden of u een product te leveren dat u heeft gekocht. Wij betrekken contractanten van derden om diensten te verrichten voor ons, waarbij de aannemer de persoonlijke gegevens behandelt die wij vasthouden. Bijvoorbeeld betrekken we momenteel contractanten van derden om:
Lever producten die zijn gekocht van deze website
Verstrekken elektronische fondsenoverdrachtsdiensten, verwerking van creditcardrekening en aanverwante diensten
In deze situaties is de contractant van derden strikt van het gebruik van verboden persoonlijke gegevens over u behalve voor het specifieke doel waarvoor wij hebben verstrekt. Wij kunnen uw persoonsgegevens ook voor de veiligheids-, douane- en immigratiedoeleinden aan diverse rechtshandhavingsinstanties en overheden ter wereld verklaren. Anders dan hierboven vermelden wij uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming, tenzij openbaarmaking noodzakelijk is om een bedreiging voor het leven of de gezondheid te voorkomen, die wettelijk of wettelijk is toegestaan, die redelijkerwijs nodig is om de wet uit te oefenen of nodig is om een vermoedelijke onrechtmatige activiteit te onderzoeken.
 
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
Wij houden uw persoonlijke gegevens veilig en we zullen het niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij nemen alle redelijke stappen om alle informatie die wij over u houden vast te houden. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen, Firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilters kunnen al onze elektronische informatie beschermen.
 
Uw bezorgdheid oplossen
Als u toegang wenst tot uw persoonlijke gegevens, een klacht hebben over een schending van uw privacy of u vragen heeft over hoe uw persoonlijke gegevens zijn verzameld of gebruikt, kunt u uw verzoek, klacht of vraag naar de Contactpersoon doorsturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag of klacht via Email.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij kunnen deze Privacy Statement wijzigen als onze zakelijke vereisten of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in deze privacyverklaring worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest actuele privacyverklaring heeft.